TA DEL AV

 

TA DEL AV

 

Vi jobbar för att utrusta film intresserade med de som kan behövas inom respektive bransch. Detta gör vi med att bidra med utbildningar som: Manusverkstad, Producentverkstand och PUSH till de som är medlemmar i vår förening. Dessa tillåter film intresserade att bygga upp en stadig ide som senare kan ta och utföras. Vi är också involverade i filmfestivaler som Live at Heart, Josef och Noomarathon där vi stöttar filmskapare.

FILMFESTIVALER

LIVE AT HEART

 

In the competition section of the festival several films will get nominated for Live at Heart Film Best Short. The films for the competition will be selected by a pre-jury and the films will be screened for an international jury who then will choose a winner.

JOSEF FILMTÄVLING & FILMFESTIVAL

 

Josef Filmtävling är en regional uttagningsfestival till Novemberfestivalen i Trollhättan. Filmare i åldern 16-26 år som bor, jobbar eller tillfälligt studerar i Örebroregionen kan kvalificera sig till Novemberfestivalen via denna uttagning.

NOOMARATHON

 

På Noomaraton ser du närproducerad och purfärsk kortfilm. Filmerna skapas helgen före visningen i en riksomfattande filmtävling där deltagarna gör film på tid.

 

 

Producentens roll i en filmproduktion är viktigare än nånsin. Som producent ska du inte bara planera projektet utan också hitta finansiering och människor som kan arbeta med projektet.

 

Läs mer...

 

 

Örebro Filmmanusverkstad vill bygga en bro för aspirerande manusförfattare in i branschen och är en del av Örebro Filmförening och Live at Hearts utvecklingsprojekt och ska bestå av medlemmar i Örebro Filmförening.

 

Läs mer...

 

 

UTBILDNINGAR

Kursen är för unga kvinnor i Örebro län och ska uppmuntra till att berätta historier och bidra till filmmediet utifrån ett kvinnligt perspektiv.

 

Läs mer...

 

 

UTRUSTNING

Som medlem får du tillgång till massor av utrustning som behövs för att göra egna filmer.

 

Du får dels tillgång till Canon 5D mark iii, led lampor, RODE mic och mycket mera.

 

© Copyright. All Rights Reserved.