Swedish Media Festival

 

Produktionen av professionell film för näringsliv, myndigheter och organisationer har aldrig varit större än idag och branschen spelar en viktig roll vid intern och extern kommunikation. Sverige har många produktionsbolag och byråer som håller en mycket hög internationell klass när det gäller att producera beställningsfilm. Det är en tradition Swedish Media Festival vill ta vara på och uppmärksamma. Swedish Media Festival är Sveriges enda renodlade tävling för beställningsfilm och arrangeras i samarbete med Örebro Filmförening, Live at Heart, Takeoff och Chimney Group.

I tävlingen anmäler man sig inom tretton olika klasser av film som sedan bedöms av tävlingens jury. Vinnarna får motta sina pris under prisceremonin som hålls i samband en bankett för tävlingens deltagare under Live at Heart festivalen. Inför prisceremonin kommer bidragen visas på en av Sveriges vackraste och äldsta biografer; Bio Roxy i Örebro där vi hoppas så många som möjligt vill ta tillfället i akt att se andras arbeten och följa upp kvällen med att mingla med kollegor från vitt skilda bolag och branscher.

Live at Heart

Swedish Media Festival är en del av Live at Heart som är en av Sveriges största kreativa mötesplatser för film och musik och har etablerat sig som en internationellt viktig händelse. Festivalen arrangeras för nionde året i rad och utgår från centrala Örebro med cirka 200 musikakter, 20 scener, filmvisningar, utomhusbio och en konferensdel. Ni som tävlar i Swedish Media Festival bjuds in att delta i denna mötesplats mellan produktionsbolag, byråer, musiker, näringsliv, myndigheter och organisationer samt ta del av de seminarier och arrangemang festivalen bjuder på – mycket välkommen med Er anmälan!

Viktiga datum

Swedish Media Festival: 6 september 2018

Live at Heart: 2 september – 8 september 2018

För mer information om tävlingen samt anmälan besök Swedish Media Festival

För bilder och information om Swedish Media Festival 2017 besök oss på Facebook