PUSH

Kursen är för unga kvinnor i Örebro län och ska uppmuntra till att berätta historier och bidra till filmmediet utifrån ett kvinnligt perspektiv. I kursen kommer det bland annat ingå hur man berättar en historia med film, hur utrustningen funkar och på vilka sätt den går att använda, vad man behöver tänka på innan man sätter igång med att göra en film och mycket mer.

Vi hoppas att ni som deltar i kursen sedan ska vilja skapa en film tillsammans framåt sommaren 2018!

Kursen kommer ledas av Marim Shamasha som jobbar på Örebro Filmförening och produktionsbolaget Eyra Media.

Kursen kräver medlemskap i Örebro Filmförening (100 kr) men startar med en kostnadsfri kickoff där vi kommer presentera hur kursen ska läggas upp och det finns tillfälle att komma med frågor och tankar om kursen. Vi bjuder då även på fika efteråt.

Kickoff

Plats: Klostergatan 35
Datum: 31 januari 2018
Tid: 18:00