Medlemskap

Medlemskap i Örebro Filmförening gäller under kalenderåret de köps in – alltså mellan 1 januari och 31 december oavsett när under året man väljer att införskaffa medlemskapet.

Kostnad: 100 kr

Medlemskapet kan betalas in via:

Plusgiro: 788-0305  (ange namn och personnummer som meddelande)

Swish: 123 572 9645 (ange personnummer som meddelande)

Eller kontant vid träffar, visningar eller evenemang.

Efter inbetalning får man/hämtar man ut ett medlemskort som ska användas för verifiera medlemskapet. Medlemskort lämnas ut i samband med våra evenemang vid uppvisande av legitimation.

NYTT FÖR 2018:

FÖR ATT BLI MEDLEM SKA ETT ÄVEN ETT MEDLEMSFORMULÄR FYLLAS I OCH SKICKAS IN TILL info@orebrofilmforening.se I SAMBAND MED BETALNINGEN

Medlemsformuläret kan laddas ner här: Örebro Filmförening medlemsformulär

Om du har problem med att fylla i och signera medlemsformuläret så finns här en guide: Guide för medlemsformulär

Som medlem i Örebro Filmförening 2018 får du:

• Mail med information om föreningens aktiviteter och evenemang (kan du få även om du inte är medlem – kontakta info@orebrofilmforening)
  • Möjlighet att påverka Örebro Filmförening genom att delta under årsmötet.
  • Rabatt eller direkt tillgång till Örebro Filmförenings olika evenemang/verkstäder och kurser.
  • Möjlighet att låna utrustning från föreningen
  • 20 kr rabatt på alla Bio Roxys visningar