Örebro filmmanusverkstad

Manusverkstan Örebro

HT 2017 VT 2018

Örebro Filmmanusverkstad vill bygga en bro för aspirerande manusförfattare in i branschen.

Våra föreläsningar utgår från manus avsedda för filmproduktion men skrivande i allmänhet är öppet för diskussion.

Örebro filmmanusverkstad är en del av Örebro Filmförening och Live at Hearts utvecklingsprojekt och ska bestå av medlemmar i Örebro Filmförening. Vi sköter kommunikationen via vår facebooksida Örebro filmmanusverkstad.

Vid medverkan under manusverkstadens möten så står man automatiskt under hederskoden om att inte använda de andra deltagarnas manus för egen nytta eller sprida dem på något sätt utanför gruppen.

Kursledare är Martin Sörensen som är utbildad filmvetare på Örebro Universitet.

Vi träffas en gång i månaden för föreläsning/workshop och en gång för feedback på egna projekt. Möten med externa gäster kan tillkomma.

Start: 11 september

Ca 15 träffar under HT 2017/ VT 2018:

Kursen är kostnadsfri för medlemmar i Örebro filmförening

Plats: Klostergatan 35, Örebro

Vill du medverka i manusverkstaden kan du kontakta Martin Sörensen via facebook eller mail på:

martin@orebrofilmforening.se