Vi söker ny medarbetare

Örebro Filmförening söker medarbetare till ett treårigt projekt ”Filmbron”.

Projektet finansieras av Allmänna arvsfonden och pågår t o m 2020-02-22
Örebro filmförening är en ideell förening som sedan 1997 har jobbat med att främja film i Örebro Län. Föreningen har främst arbetat
med Örebro filmfestival men har de senaste åren utökat sin verksamhet genom att inleda olika typer av filmverksamhet året runt.

Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Anställningsform: Halvtid

Dina arbetsuppgifter
Projektet ska bland annat arbeta med att få till stånd mötesplatser för unga filmare.
Inom projektet ska du arbeta med filmverksamhet hos nyanlända och kommer att ingå i ett arbetslag som ansvarar för olika delar i
projektet. Du ska leda kurser, skapa mötesplatser, hjälpa deltagarna att berätta sina historier med film, ordna filmvisningar mm.

Om dig
Du ska kunna ta egna initiativ inom ditt ansvarsområde, kunna arbeta självständigt och ha en social kompetens.
Det är positivt om du har en pedagogisk erfarenhet och kan skapa bra samarbetsklimat.
Du ska ha filmerfarenhet och kunna arbeta inom alla delar i en filmproduktion. Det är en fördel om du har erfarenhet av
livesändningar. Har du också erfarenhet eller arbetet med integration är det positivt, men inte avgörande.
Ett krav är att du ska kunna samtala, skriva och läsa svenska.

Då merparten anställda i projektet är män ser vi gärna kvinnliga sökande.

Tillträde enl. överenskommelse.

Ansökan skickas till