Oscarsvaka på kårhuset

Uppesittarkväll med Örebro Filmförening

Natten mellan den 26:e och 27:e februari anordnade föreningens studentutskott tillsammans med Örebro Universitets kårhus en uppesittarkväll med anledning av Oscarsgalan.

Målet med evenemanget var, enligt projektledaren Johan Silebäck Berneryd, att ”Erbjuda möjlighet att titta på och diskutera Oscarsgalan tillsammans med andra filmälskare och på så vis främja kärleken för filmkonsten runt campus”. Under natten så hölls även ett Filmquiz vid kl 22.30 där vinnarlaget fick gratis medlemskap i Örebro filmförening. Dessutom så såldes det lättare förtäring (toast), tilltugg (chips, godis och popcorn) och dryck (läsk, kaffe, te m.m).

”Allt som allt deltog cirka 50-talet personer och förhoppningen är att kunna skapa fler möjligheter för evenemang på campus framöver” säger projektledare Andrea Vasquez.

Foto: Felicia Jakobsen